

RBM/B23/2022/**DP01 - CORRIGENDUM**

Geneva, 27 May 2022

PROVISIONAL AGENDA

23RD MEETING OF THE RBM PARTNERSHIP BOARD

The Forum, Global Health Campus (GHC), Chemin du Pommier 40, 1218 Le Grand-Saconnex, Geneva

Monday 30 May 2022, 09.00-16.30 CET and

Tuesday 31 May 2022, 08.30-17.00 CET

DAY 1

9.00- 9.05	5m	I a	ADOPTION OF THE PROVISIONAL AGENDA Apologies	RBM/B23/2022/ DP01		
		b	Declarations of Interest: status and updates	RBM/B23/2022/ RP01		
9.05- 9.10	5m	II	22 ND BOARD MEETING MINUTES AND SUMMARY OF BOARD DECISIONS AND VOTING SINCE LAST MEETING	RBM/B23/2022/ RP02		
9.10- 9.25	15m	III	INTRODUCTION OF DR CORINE KAREMA, INTERIM CEO			
		IV	GOVERNANCE			
09.25- 10.25	1h	a	Finance Committee report	RBM/B23/2022/ DP02		
10.25- 10.35	10m	b	Update on the selection of a new ARMPC Co-chair			
		V	UPDATES			
10.35- 11.10 11.10-	35m 20m	a	RBM Secretariat update from the Interim CEO Coffee break			
11.30 11.30- 12.00	30m	b	Update on the Data Initiative			
12.00- 12.15	15m	С	Update from UNOPS			
12.15- 12.30	15m		Group photo (stairs outside the Forum)			
12.30- 14.00	1h 30m		Lunch			
Hosted by						

WUNOPS

		V	UPDATES CONTINUED
14.00- 15.30	1h 30m	d	Updates from PC Co-chairs: 1. ARMPC 2. CRSPC 3. SCPC
15.30– 16.10	40m	VI	KEY BACKGROUND TO THE GOVERNANCE REVIEW BY BRIDGES TO DEVELOPMENT
16.10- 16.30	20m	VII	AOB - 2022 Board meeting dates
17.30- 18.30 18.30-	1h 2h		PRE-DINNER NETWORKING (GHC Terrace, Lower Ground Floor L1) DINNER (GHC, Jacaranda, Lower Ground Floor L1)
20.30			

* * *

DAY 2

08.30-	45m	VIII	MEETING OPENING	
09.15				
09.15-	<i>1h15m</i>	IX	BRIDGES TO DEVELOPMENT REPORT:	RBM/B23/2022/ RP03
<i>10.30</i>			RBM Governance Today	
10.30-	15m		Coffee break	
<i>10.45</i>				
<i>10.45-</i>	1h45m	X	THE RBM BOARD BRAINSTORMING RE	TREAT
<i>12.30</i>				
12.30-	1h		Lunch	
13.30				
<i>13.30-</i>	2h		THE RBM BOARD BRAINSTORMING RE	TREAT CONTINUED
<i>16.15</i>	45m		(coffee available within the retreat format)	
16.15-	45m	ΧI	CLOSED SESSION	
17.00				

* * * * *